Om oss

Där samhället sviker, stöttar vi!

Orange Riders är en ideell förening som uppkommit efter Orange Day MC och medlemmarnas engagemang. Orange Day MC grundades 2017 och kör en kortege varje år för att stå upp mot våld mot kvinnor och flickor. www.orangedaymc.com

Orange Riders står för ett tryggt samhälle fritt från våld mot kvinnor och barn. Vi arrangerar evenemang för att kvinnor och barn i utsatthet ska känna stöd, trygghet och få möjligheter som de annars inte har. Vi agerar stöd vid rättegång där kvinnor och barn är ensamma i sin utsatthet och där vi bidrar till en tryggare upplevelse.

Som medlem i Orange Riders har du ett rent straffregister, du står upp för våra värdegrunder om ett tryggt samhälle, fritt från våld, du är en rider och du värnar om dina medmänniskor. Orange Riders står för demokrati och godkänner dubbla medlemsskap, då målet inte är att gruppera oss, utan att skapa en gemenskap mot ett samhälle där våld och trakasserier inte hör hemma.

Vår ambition är att liksom Orange Day MC lyfta Orange Day den 25:e varje månad genom att synliggöra vårt viktiga budskap.

Du kan även vara en supporter till Orange Riders via ett medlemskap. Som företag kan du stödja föreningen ekonomiskt och synligt och på så sätt bidra till ett tryggare samhälle. Som medmänniska kan du bli stödmedlem. Intäkterna till föreningen går till punktmarkerade stöd för kvinnor och barn där bl.a skyddade boenden är viktiga att bidra till.
www.orangeriders.com